Spijsvertering & darm
Puur Probiotic (Puur Probiotica) 50gr
Artikelnummer: 0010012525De goede darmbacteriën verlagen de zuurgraad in de darmen en dragen bij aan een goede voedselvertering door de productie van enzymen. Probiotica produceren kortketenige vetzuren, een zeer belangrijke voedingsstof voor de darmcellen. Een goede conditie van de darmcellen is nodig ter preventie dat allerlei ongewenste micro-organismen door de darmwand in de bloedbaan terecht komen.
Indicatie(s)
- Voor een goede darmfunctie
- Dunne ontlasting of een opgeblazen buik
- Na een antibiotica kuur
- Ter verhoging van de weerstand
Toediening
Voor een optimale werking van de Puur Probiotic kunt u het poeder oplossen in een kleine hoeveelheid lauw water en kan vervolgens na 15 tot 30 minuten over het voer geven worden. Wanneer Puur Probiotic los over het voer wordt gegeven, dient u het poeder te bevochtigen zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt.
Dosering
De optimale dosering is 2 x daags:
- Hond > 25 kg: 3 afgestreken maatscheppen
- Hond10-25 kg: 2 afgestreken maatscheppen
- Hond < 10 kg: 1 afgestreken maatschep
- Kat: 1 afgestreken maatschep
1 afgestreken maatschep bevat ongeveer 0,5 gram.
Contra-indicaties
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.
Bewaren
Vermijd direct zonlicht en bewaar het product droog en bij een temperatuur tussen 5 tot 20 °C. Buiten bereik van kinderen houden.
Gegarandeerd vrij van: gist, gluten, lactose, caseine, toegevoegde saccharose, gelatine, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.
De samenstelling van hond/kat en paard is gelijk, alleen de inhoud van de verpakking is groter omdat de dagelijkse dosering voor een paard aanzienlijk hoger is. U kunt er bij regelmatig gebruik dus ook voor kiezen om de grotere verpakking (150 gr.) te gebruiken voor uw hond of kat.
Specificatie | Omschrijving |
---|---|
Analyse: | Lactobacillus plantarum en Lactococcus lactis. 1 gram Puur Probiotic bevat bij productie 0,85 miljard CFU. |
Samenstelling | Maltodextrine, maiszetmeel, Fructo Oligo Sacchariden (FOS) en bacterieculturen: Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, |